Mads Hanneborg klar för 22/23!

Backen Mads Hanneborg har skrivit på ett nytt kontrakt med Tyringe Hockey över säsongen 22/23!

Sportchef Daniel Söderberg är tillfreds med att ha fått norrmannen Hanneborg att stanna kvar i klubben även kommande säsong.

– Vi är nöjda med att vi kommit överens med Mads om att spela ytterligare en säsong i Tyringe. Han har verkligen visat att han  brinner för klubben och vill vara med på denna resan vi gör nu, säger Söderberg.

Den unge backen tog stora kliv under föregående säsong och mäktade bland annat med 13 poäng på sina 52 spelade matcher. Just den fina utvecklingen är något som sportchefen nämner och hoppas mer på även 22/23.

– Mads är ambitiös och har helt rätt inställning för att ta nästa steg. Det hoppas vi att han ska göra här tillsammans med oss som förening!

Norrmannen Hanneborg är glad över att ha signerat nytt med klubben han hjälpte upp en serie föregående säsong.

– Jag är väldigt nöjd med förlängningen med Tyringe! Vi lyckades ta oss tillbaka till Hockeyettan förra säsongen, och jag tycker att jag hade en schysst utveckling.

Just miljön runt klubben och möjligheten att fortsätta utvecklas är aspekter som Mads nämner som bidragande att det blev en fortsättning i den blå och röda tröjan.

– Jag kände mig väldigt hemma förra året, och jag ser fram emot att få fortsätta i Tyringe även nästa säsong!