Tyringe Hockey

Bli partner

Tyringe Hockey satsar på nätverkande tillsammans med våra sponsorer och medlemmar. Genom vårt koncept med partnerskap hoppas vi skapa ett mervärde för alla som stöttar klubben!

Som partner till Tyringe Hockey bidrar du till att utveckla hela föreningen men också till att utveckla det enskilda företagets kontaktnät. Dessutom bidrar du till att skapa en trevlig gemenskap kring allt som hockeyn har att erbjuda i samband med matcher, nätverksträffar och arrangemang.

Tyringe Hockey har därför tagit fram fyra olika Partnerpaket som vi erbjuder dig! Det gemensamma för alla dessa paket är partnerträffar i samband med hemmamatcher, en bred marknadsföring via föreningens hemsida och sociala medier samt möjligheter till exponering kring Tyringe Hockeys matcher och i Tyrs Hov.

Tillsammans bygger vi en stark gemenskap mellan våra partners för att gemensamt bygga ett kontaktnätverk och utveckla både hockeyn och företagen i regionen. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att teckna ditt partnerskap med Tyringe Hockey!