Tyringe hockey

Erbjudanden från våra partners

Ta del av våra specialerbjudande och stötta Tyringe Hockey. Genom att ta del av våra olika partners erbjudande på denna så bidrar du automatiskt till ett starkare Tyringe Hockey.

akutinsats.se

Vi lär dig agera i väntan på ambulans

Blir någon getingstungen på tungan kan du rädda livet genom att sätta en isglass i munnen. Drabbas du av stroke eller hjärtinfarkt så är varje minut avgörande för framtiden. Vid ett hjärtstopp minskas överlevnaden med 10% för varje minut som går om ingen agerar. Målet med utbildningen är att ni ska känna er tryggare i väntan på ambulans. Vi som utbildar har många års erfarenhet inom ambulanssjukvård.
Fotograf Eberlund

Professionell fotografering

Fotograf Eberlund är en professionell fotograf som också är bosatt i Tyringe sedan många år.

Förutom sportfotografering jobbar Fotograf Eberlund med reklamfoto, porträttfoto, bröllopsfotografering, dokumenterande av byggprojekt m.m. Så oavsett om du bara behöver en porträttbild till ditt CV eller vill dokumentera den viktigaste dagen i ditt liv är ni varmt välkomna att höra av er till Fotograf Eberlund.
Edevint Design

Syns er hemsida inte i sökresultatet på Google?

För att era kunder ska hitta er är det viktigt att hamna högt i sökresultatet på Google. Syns man inte så finns man inte!

Just nu får ni en kostnadsfri sökordsanalys av tre valfria sökord av Edevint Design som analyserar hur sökorden presterar på Google och återkopplar med förslag på vad ni kan göra för att synas bättre på Google.

Bli partner till Tyringe Hockey