Pelle Svensson leder laget säsongen 23/24!

Det står nu klart att Pelle Svensson fortsätter leda Tyringe Hockey i Hockeyettan även kommande säsong! Den uppskattade tränaren ska fullfölja arbetet med att etablera klubben på allvar i serien.

Sportchef Daniel Söderberg är entusiastisk över att få behålla den rutinerade tränare säsongen 23/24! Nu ska Pelle få bygga vidare på vad han har påbörjat.

– Det känns riktigt bra på alla sätt och som en viktig del i hela klubbens utveckling att vi nu gjort klart med Pelle ytterligare en säsong! Jag tycker att vi startade något bra förra säsongen där vi tog det steget vi ville att etablera oss i Hockeyettan. Nu känner både jag och Pelle att vi har en grund att stå på för att finjustera och ta nästa steg.

Söderberg lyfter fram personen och den djupa kunskap inom hockey och elitidrott som huvudtränaren besitter som extra nyttigt och värdefullt för klubben.

– Pelle är en person som har mycket erfarenhet och kunskap som även kommer att hjälpa oss att höja klubben även på andra områden.

Pelle Svensson ska mana på laget även kommande säsong.

Pelle Svensson ser fram emot att leda vårt blå och röda lag kommande säsong.

– Det ska bli kul! Jag tycker att vi hade ett ganska bra år förra säsongen där vi var en nykomling med prägel av unga spelare. Att kunna få vara med och försöka bygga vidare på det är både kul och spännande tycker jag.

Efter en säsong med mål att etablera laget i serien ser nu Pelle fram emot att få bygga vidare och utveckla det han påbörjat.

– Jag och Daniel har haft en dialog längs vägen och nu när vi satt det på pränt är det bara att gasa och försöka ta upp laget och klubben något snäpp. Jag kommer att fortsätta min lärartjänst i Ängelholm kombinerat med tränarjobbet i Tyringe, något som fungerade på ett bra sätt under den gångna säsongen. 

En längre intervju med Pelle Svensson släpps kort framöver. Följ våra sociala medier för nyheter om lagbygget 23/24!

Stötta Tyringe Hockey till nya framgångar – Nu kraftsamlar vi genom att: