Mads Hanneborg klar för 23/24!

Vi är glada att få presentera Mads Hanneborg som nästa spelare in i lagbygget 23/24! Vår hårdföre norrman förblir Tyringe Hockey troget för tredje säsongen i rad.

Mads Hanneborg är en av kvalhjältarna som spelade upp klubben i Hockeyettan. Nu står det klart att han stannar för sin tredje säsong i den blå och röda tröjan. Sportchef Söderberg är nöjd över att ha fått klart med backen.

– Jag tycker att Mads under förra säsongen tog stora kliv och lärde sig avvägningen mellan det svåra och enkla spelet på ett bra sätt. Jag är glad över att vi kunde förlänga med Mads och bygga vidare på det vi startade ifjol.

Sportchefen ser främst en defensiv och fysisk back i Hanneborg och han lyfter fram det fysiska spelet som norrmannens primära attribut.

– Mads spelar ett frejdigt backspel med det fysiska spelet som sin absoluta styrka. Han tvekar inte för att smälla på motståndarna när chansen ges.

Huvudtränare Pelle Svensson är tillfreds över att få behålla sin rejäla back även kommande säsong. Även Pelle lyfter fram hur Mads växte under föregående säsong och hur han med det enkla och oömma spelet adderar en viktig ingrediens i defensiven.

– Mads är ännu en av de unga backarna som tog stora steg förra säsongen. Från att ha varit lite spretig i sitt spel inledningsvis etablerade Mads sig efterhand som ordinarie på sex backar. Mads kommer att bli en viktig kugge i och med sitt spel där han sätter stolthet i att spela enkelt och via sin fysik få stopp på spelet i egen zon.

Följ våra sociala medier för nyheter om lagbygget 23/24!

STÖTTA TYRINGE HOCKEY TILL NYA FRAMGÅNGAR – NU KRAFTSAMLAR VI: