Johan Höglund klar för 23/24!

Vi är glada att få presentera Johan Höglund som nästa spelare in i lagbygget 23/24! Den defensive backen blir sjunde nyförvärv in i truppen kommande säsong.

Sportchef Daniel Söderberg är nöjd över att ha fått in den defensiva kraft i lagbygget som Johan Höglund är.

– Johan är en stark, fysiskt spelande back som. har det defensiva spelet som sin styrka. Vi är mycket glada att vi kommit överens med Johan!

Den Mölndalsfostrade Höglund kommer senast från den polska ligan och har innan det ett antal säsonger bakom sig i USA samt Hockeyettan med bland annat Bodens HF. Rutin och spelartyp som Söderberg vill ha in i bygget.

– Han kommer att passa bra in i vårt lagbygge och är därmed sista spelaren in som det ser ut just nu. Johan kommer vara med på träningen redan ikväll och finnas tillgänglig för matchen borta mot Halmstad imorgon, avslutar Söderberg.

Den 27-årige göteborgaren ser fram emot att dra på sig den blå och röda tröjan kommande säsong efter att ha fått ett gott intryck av den sportsliga ledningen i klubben.

– Himla kul att ha signat med Tyringe! Daniel har varit väldigt bra från sekunden vi började prata och även Pelle som tränare verkar vara riktigt seriös vilket jag värdesätter högt.

På frågan om förväntningarna på säsongen 23/24 lyfter den rejäle backen fram möjligheten att ta några fina skalper och utmana den förväntade toppen av serien.

– Jag ser fram emot att tampas med de så kallade topplagen och att knäppa folk på näsan hade varit riktigt skönt!

För att nå dit hoppas Höglund kunna bidra med det defensiva och sitt rejäla spel som sportchef Söderberg också lyfter fram hos nyförvärvet.

– För egen del vill jag bidra med rejält spel och hjälpa laget att vinna matcher. Jag vill även utnyttja min energi vid sidan av isen så att alla i laget trivs och så att vi jobbar som ett riktigt kollektiv!

VI HÄLSAR Johan Höglund VARMT VÄLKOMMEN TILL TYRINGE HOCKEY!

STÖTTA TYRINGE HOCKEY TILL NYA FRAMGÅNGAR – NU KRAFTSAMLAR VI: