Adam Ingelfeldt klar för 24/25!

Vi är glada att få presentera Adam Ingelfeldt som nästa spelare in i lagbygget 24/25! Den meriterade målvakten blir det åttonde nyförvärvet in i truppen kommande säsong.

Målvaktssidan är nu satt i och med signeringen av Adam Ingelfeldt. Adam, född -97, kanske många känner igen från våra duster med Mjölby HC återtågssäsongen 21/22 då han ofta storspelade. De senaste säsongerna har Adam också statistiskt legat i topp i hela Hockeytvåan bland målvakter.

Dessa möten satte sig också hos sportchef Söderberg som nu är mycket nöjd över att kunna presentera sitt senaste tillskott till truppen:

– Adam är en målvakt som jag har haft span på sedan vi kvalade mot Mjölby för 3 säsonger sedan. En stor målvakt som är lugn och trygg i sitt spel. Med Adam och Kalle så har vi två mycket bra målvakter som kommer tävla om förstaspaden på ett bra sätt. Jag sticker ut hakan lite och säger att jag tror vi har ettans bästa målvaktspar när säsongen summeras i vår! 

Glöm inte att stödja lagbygget genom Supporterpengen! Klicka på länken nedan och donera till supporterpengen du med – enkelt och smidigt med Swish eller kort!