Inför KRIF borta

Ikväll startar kvalserien till Hockeyettan nästa säsong. Sex matcher på tolv dagar och först ut är KRIF på bortais.

Rahm inför

Idag kliver vi in i en viktig period. Lite vinna eller försvinna känsla över dessa sex matcherna som kommer. Borås, Kallinge och Tranås står för motståndet. Borås hade jag räknat med att vi skulle möta medan Kallinge och Tranås är överraskningar.

Vi har sedan förra matchen fokuserat på första matchen idag. Tittat på vad vi måste göra för att slå Kallinge. Vi tror oss ha hittat dessa nycklar. Samtidigt viktigt att vi inte tappar vårt spel. Så små ändringar som vi hoppas kunna se resultatet av i kväll. Att börja borta mot Kallinge som har all press på sig se vi som något bra. Vi vet om att det krävs fyra segrar för att klara av detta kval. Vi vill ge oss själva en bra start och bocka av seger nummer ett ikväll.

Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB

Alla spelare är tillgängliga för spel till kvällens match. Hur vi formera laget är ej riktigt klart än utan vi filar på de sista bitarna just nu.

Let’s get ready to rumble!

/Magnus Rahm

Dela med andra