Oskar Johansson klar för 24/25!

Vi är glada att få presentera Oskar Johansson som nästa spelare in i lagbygget 24/25! Den poängstarke backen blir tredje nyförvärv in i truppen kommande säsong.

Mats Lusth tar med sig ytterligare en ung adept från sitt förra lag Orsa IK. Det är den 19-årige backen Oskar Johansson, med moderklubb Mora IK, som följer med Lusth till Skåne. Förra säsongen stod 19-åringen, som back, för 18 poäng, fördelat på 2 mål och 16 assist, på 14 matcher i Hockeytvåan västra. Under säsongen fick Johansson även speltid i moderklubben Moras J20-lag i högsta serien Nationell.

Mats Lusth ser fram emot att få fortsätta utveckla den offensiva backen framöver:

– Oskar är en back som har allt för att lyckas och ta nästa steg! Han är en bra skridskoåkare, stark i närkamperna samtidigt är han bra med puck, och har ett bra förstapass samtidigt som han kan driva upp pucken själv. Jag har använt honom mycket i powerplay där han har ett bra skott. Det ska mycket intressant att följa honom!

Välkommen till Tyringe Hockey, Oskar!

Foto: Siljan News

Glöm inte att stödja lagbygget genom Supporterpengen! Klicka på länken nedan och donera till supporterpengen du med – enkelt och smidigt med Swish eller kort!