Schröder Skadeteknik klara för 22/23!

Det är inte bara spelarna på isen som gör en förening framgångsrik – utan det krävs att vi alla gör det tillsammans. Tyringe Hockey är därför glada över att presentera Schröder Skadeteknik klara som TSOS-partners 22/23!

TSOS-partner är ett populärt partnerskap eftersom du som partner inte bara får exponering i Tyrs Hov och på klubbens sociala medier, utan även en stående inbjudan till de partnerträffar klubben anordnar i samband med varje hemmamatch.

Läs mer om våra olika partnerskap på bli partner – Gör som Schröder och teckna ett TSOS-partnerskap idag!

Om Schröder Skadeteknik AB

Schröder Skadeteknik är idag ett av Skånes största företag inom skadesanering! Med egen lokal i Tyringe och utgångspunkt även från Kristianstad och Bromölla kan de med sina cirka 30 medarbetare leverera professionell skadeservice alla dagar på året, dygnet runt.

Idag arbetar de huvudsakligen med skadesanering, det vill säga sanering och rivning efter exempelvis bränder, vattenskador, skadedjursangrepp med mera. Utöver sanering efter skador erbjuder de även tjänster inom bland annat rivning, klottersanering, golvblästring, mögelsanering och avfuktning.

Anlita våra partners redan idag!

 www.schroderst.se