HP Sten & Entreprenad klara för 22/23!

Det är inte bara spelarna på isen som gör en förening framgångsrik – utan det krävs att vi alla gör det tillsammans. Tyringe Hockey är därför glada över att presentera HP Sten & Entreprenad klara som TSOS-partner 22/23!

TSOS-partner är ett populärt partnerskap eftersom du som partner inte bara får exponering i Tyrs Hov och på klubbens sociala medier, utan även en stående inbjudan till de partnerträffar klubben anordnar i samband med varje hemmamatch.

Läs mer om våra olika partnerskap på bli partner – Gör som HP Sten & Entreprenad och teckna ett TSOS-partnerskap idag!

Om HP Sten & Entreprenad AB

HP Sten & Entreprenad AB arbetar med att lägga smågatsten, storgatsten, mur, trappor, kantsten och plattor. Genom åren har de iordningställt en stor mängd offentliga miljöer runt om i hela Sverige: torg, gator, köpcenter och företagsentréer.

HP Sten & Entreprenads arbeten håller alltid hög kvalitét, och de har många nöjda kunder som återkommer med nya uppdrag.

Vi arbetar över hela Sverige, med både manuell och maskinell läggning av alla typer av granit och betongsten. Vi är totalt 22 medarbetare med mångårig kunskap om stenarbetets utförande och kvalitet.

Anlita HP Sten & Entreprenad redan idag!

www.hpsten.com/

044-80999