Tack för allt #90!

Hockeyn blir en profil och lirare fattigare. Kim Runermark väljer att snöra av sig skridskorna och lägga ner karriären. Tack för allt, Kim!

Kim Runermark kom till Tyringe Hockey första gången säsongen 12/13 och har sedan dess spelat över 200 matcher för klubbben. På dessa matcher har han producerat oerhörda 134 mål och 132 assist!

Kim har dessutom varit med och spelat upp klubben i Hockeyettan två gånger senast föregående säsong. Ett passande avslut på karriären enligt Kim själv.

– Jag har kommit fram till att det är dags för mig att hänga upp skridskorna på den berömda hyllan. Ett beslut som inte varit det lättaste men med facit i hand känns det som ett bra avslut efter att återigen varit med och tagit upp Tyringe till Hockeyettan.

Kim har verkligen blivit en publikfavorit och ikon under sin tid i klubben med sin finess och lir. Nu tackar artisten för sig.

– Jag vill tacka alla spelare, ledare och fans för dessa år som jag har burit den blåa tröjan. Ta hand om er nu så kanske vi syns någongång framöver!

Sportchef Daniel Söderberg hade gärna sett Kim Runermark på isen i återkomsten till Hockeyettan. Men för att det ska fungera på den höga nivå som Hockeyettan är på krävs motivation.

– Vi hade såklart gärna haft en motiverad Kim i laget då han är en oerhört bra ishockeyspelare men även en bra ledare i omklädningsrummet och i båset. Men motivationen måste finnas för att det ska fungera på denna nivån. Jag vill passa på att tacka Kim för det han gjort för klubben samt önska honom lycka till med det fortsatta livet utanför ishockeyn på elitnivå. Han är alltid välkommen ner på Hovet och heja fram oss mot de nya målen!