Max Kroon klar för 22/23!

Vi är glada över att få presentera nästa nyförvärv till lagbygget 2022/23 – Varmt välkommen tillbaka till Tyringe Hockey, Max Kroon!

Sportchef Söderberg är nöjd över att få hem egna produkter till lagbygget.

– Kul med ännu en återvändande Tyringeprodukt! Vi är glada att Max är tillbaka i föreningen och nu ska försöka ta en plats i vårt representationslag.

Det är främst en defensiv back som återvänder hem till föreningen för att försöka ta en plats enligt sportchefen.

– Max är en fysisk defensivt duktig back som har framtiden för sig. Vi hoppas att Max ska ta steget in i seniorhockeyn på ett bra sätt under kommande säsong!

Max Kroon spelade i Tyringe upp till U16 innan han lämnade klubben för Malmö Redhawks program. Där spelade han tre säsonger med Redhawks U16 och J18 samt TV-Pucken, innan flyttlasset gick till Halmstads J20 Elit förra säsongen. Nu går flyttlasset hem till Hovet igen!

– Det känns härligt att komma hem och spela på Hovet igen! Jag är grymt taggad på att dra på mig Tyringe-tröjan igen, säger Max själv.

Precis som sportchefen beskriver sig Max som en fysisk och stark back.

– Jag är en skridskostark all-round back som gillar fysiskt spel och jag offrar mig alltid för laget. 

Hemvändande Kroon är taggad på att vända hem och hjälpa klubben i återkomsten till Hockeyettan. Vi må vara tippade att få det tufft men vi ska knäppa konkurrenterna på näsan.

– Jag tror att vi kommer vara ett underskattat lag, men vi ska överraska alla! Vi ses på Hovet i höst.

Varmt välkommen tillbaka till Tyringe, Max!