Max Kroon får visa upp sig hos Rögle

Under en försäsong och 4 spelade seriematcher har backen Max Kroon imponerat. Något som gjort att han uppmärksammats av Rögle BK.

Max Kroon kommer under helgen att spela med Rögle J20 då de möter Växjö och Förlunda.

Sportchef Daniel Söderberg menar att det är dags för oss att återgälda alla de gånger vi lånat spelare från Rögle. Dessutom ger det Max erfarenheter som vi gynnar oss.

– Vi har fått hjälp av Rögle många gånger med att få låna spelare när vi haft behov. Nu är vi glada att kunna återgälda tjänsten. Max har gjort en mycket bra start på säsongen och därför uppmärksammats av Rögle. Förhoppningsvis blir det en bra erfarenhet för Max som vi sedan kommer att nytta av hos oss.

Till söndagens bortamatch mot Halmstad kommer lånet från Hockeyallsvenska Kristianstad, Isak Renemark, att vara med. Något som möjliggör det hela.

– Timingen för detta är bra för samtidigt lånar vi Isak Renemark från Kristianstad även på söndag vilket gör att vi har möjlighet att göra detta.

Tränare Pelle Svensson tycker att det är kul för den unge backen att få visa upp sig.

– Kul för Max! Att få en möjlighet att vistas i den miljön de har där är såklart inspirerande och något jag är säker på att han kommer att ta med sig hemåt igen. Att Rögle frågar är ju också ett kvitto för Max att han har gjort bra saker hos oss.