Kasper Elo klar för 22/23

Vi är glada över att få presentera ett spännande nyförvärv till resten av säsongen 2022/23 – Varmt välkommen till Tyringe Hockey, Kasper Elo!

Sportchef Daniel Söderberg har varit på jakt efter en offensiv kraft – nu har han hittat rätt!

– Nu har vi äntligen fått klart med nyförvärvet som vi sökt en tid! Vi får in en klasspelare i Kasper. Hans tidigare meriter talar sitt tydliga språk.

Och hans meriter är imponerande. Kasper har bland annat 217 matcher i Mestis, som motsvarar vår Hockeyallsvenskan, på vilka han gjort 128 poäng.

Kasper Elo kommer närmast från Mariestads BoIS där han var klubbens supporterspelare. Men när de nu gått skilda vägar öppnade möjligheten upp sig för spel i Tyringe – igen!

– Vi ville ha Kasper även inför säsongen men då knep Mariestad honom, nu fick vi möjligheten att få till det och både jag och Pelle är mycket nöjda med att få in Kasper i truppen.

I en annars ung trupp får man med Elo, född -94, in viktig rutin. Förutom Mestis har Kasper även rutin från Hockeyettan med Östersund och Mariestad samt den slovakiska högstaligan.

– Vi har varit lite tunna på forwardsidan efter lite tapp och skador. Med Kasper får vi in en rutinerad center/forward som är en pålitlig poänggörare.

Om vi hinner få till flyg och tåg är får vi förhoppningsvis se Kasper på is redan på kvällens träning.