Wille Frelin Sarwall klar för 24/25!

Vi är glada att få presentera Wille Frelin Sarwall som nästa spelare in i lagbygget 24/25! Den 20-årige poängspelaren blir det nionde nyförvärvet in i truppen kommande säsong.

Den unge forwarden, född –03, kommer senast från moderklubben Helsingborgs HC i Hockeytvåan där han varit poängkung de senaste säsongerna. Trots sin unga ålder har rightaren över 100 seniormatcher på kontot i HHC. Nu ska han fortsätta poängproduktionen ett snäpp högre upp i Tyringetröjan och Hockeyettan.

Den lovande forwarden själv är mycket nöjd över att ha signerat kontrakt med klubben. Nu vill han spela och fortsätta sin utveckling!

– Det känns väldigt bra. Jag är förväntansfull och ser verkligen fram emot att spela för Tyringe och utvecklas, säger 20-åringen.

På frågan om hur han skulle beskriva sig själv som spelare lyfter Wille fram sitt offensiva spel och arbetsmoral.

– Jag ser mig själv som en spelare med bra offensiva kvaliteter som skapar mycket, samtidigt som jag åker mycket skridskor och jobbar hårt över hela banan. 

Rightaren har successivt arbetat sig framåt i karriären och serienivåerna i moderklubben Helsingborg. Nu skruvas nivån upp ytterligare en gång – något som Frelin Sarwall bara ser fram emot.

– Det kommer såklart att vara en omställning där skickligheten och farten kommer höjas vilket jag är taggad på. Förberedelserna ser liknande ut föregående säsonger där fokuset ligger på att bli bättre tränad inom alla kategorier!

Varmt välkommen till Tyringe Hockey!

Glöm inte att stödja lagbygget genom Supporterpengen! Klicka på länken nedan och donera till supporterpengen du med – enkelt och smidigt med Swish eller kort!