Styrelsen har ordet – kommentar kring a-lagsverksamheten

Årets hockeysäsong är i full gång och vi har i skrivande stund redan avhandlat sju matcher i Hockeyettan Södra. Tyvärr har det inte undgått ett enda Tyringehjärta att vårt A-lag har haft en mycket tuff start på säsongen. Trots stundtals bra spel och mycket kämpaglöd har det inte räckt hela vägen för att ta poäng.

I Tyringe har vi en stolt tradition av att resa oss upp och komma igen. Både tränarstab och spelare i A-laget tror på sig själva, och vi i Styrelsen vill meddela att vi står bakom hela laget. Alla i laget, styrelsen och den organisation vi har, gör sitt yttersta för att vända trenden. Styrelsens ansvar är att se till helheten i föreningen där ekonomin går i första hand, men om utrymme finns och möjlighet ges ämnar styrelsen att komplettera truppen för att nå våra mål.

Styrelsen har inför årets säsong lagt en budget och en verksamhetsplan, som Styrelsen ämnar följa genom hela säsongen för att nå den målsättning som satts, nämligen att i det världsläge och ekonomiska klimat som vi befinner oss i idag, säkerställa att Tyringe Hockey som förening växer, utvecklas och lever vidare. Och detta gör vi #tillsammans – spelare, ledare, ideellt engagerade, partners och publik!

Publiken är den sjätte spelaren, spelaren som från läktarplats kan vara med och påverka laget under pågående, brinnande kamp ute på isen. Vi på läktaren har en enormt viktig uppgift i att stötta vårt lag i vått och tort, i med och motgång och när det känns som allra tuffast ska vi finnas där och heja fram vårt lag.

Just nu är det tufft. Därför vill vi uppmana alla som håller Tyringe Hockey nära sitt hjärta att ta sig ner till Tyrs Hov för att ta plats på läktaren och heja fram vårt A-lag till dess första seger. Ikväll kl. 19:00 tar vi emot Karlskrona och då ska vi färga läktarplats röd och blå!

Vi ses ikväll!

/ Styrelsen