STÖTTA GENOM ABONNEMANG PÅ HOCKEYETTAN PLAY

Försäsongen är igång och söndag 1 oktober är det vår premiär i Hockeyettan 23/24. Nu kan du stötta Tyringe Hockey ekonomiskt i vinter när du tecknar ditt abonnemang på Hockeyettan Play!

Matcherna sänds även i år via Hockeyettan Play, en streaming-plattform som samarbetspartnern till ligaorganisationen Staylive byggt och utvecklat. Där kommer samtliga lagen i ligan sända sina hemmamatcher.

– Det är mycket glädjande att vi nu har alla 40 lag med på vår plattform och att vi på riktigt kan bygga vidare för framtiden, säger Jens Israelsson, vd för Hockeyettan.

Prissättningen för abonnemangen är nu klar. Som supporter kan du stötta Tyringe Hockey via två möjligheter:

– Årskortsabonnemang (12) månader: 189 kronor i månaden – 500 kronor går direkt till din klubb.

– Månadsabonnemang: 339 kronor/månaden – 50 kronor per månad till klubben.

Matcherna kommer även kunna köpas via PPV (169 kronor per match).

Den stora nyheten och förändringen här är alltså att hela 500 kronor går direkt till klubben när en supporter tecknar ett årsabonnemang.

Du kan börja beställa abonnemang redan nu – och är du snabb kan du också spara in en slant här. Du får nämligen halva priset på första månaden vid tecknande av årsabonnemang innan 15 oktober.

Använd kampanjkoden sasongsstart2023 när du ska göra ditt köp. Och glöm inte att välj Tyringe Hockey som ditt favoritlag i ligan!

Här är liten snabbguide:

1) Välja abonnemangsform under ”abonnemang” på Hockeyettan Play.

2) Logga in.

3) Välj favoritlag.

BESTÄLL DITT ABONNEMANG ↓