Sommarhälsning från Tyringe Hockey

Nu börjar vi blicka vi framåt mot säsongen 23/24. Men först ser vi fram emot en skön sommar! Innan vi går på lov vill de ansvariga för klubbens olika sektioner uppdatera er på läget och önska en skön sommar.

A-laget

Vi börjar komma på plats med truppen, och jag tycker vi ligger ganska bra i fas med 16 spelare under kontrakt i dagsläget. De sista pusselbitarna kommer eventuellt senare än beräknat men det får ta den tid det tar. Det viktiga är att vi hittar rätt nivå både sportsligt och ekonomiskt!

Laget har haft en uppstartsträff där de dragit linjerna och tankarna för säsongen. Alla som finns i Sverige deltog och det var en bra första träff. Från egna juniorleden var Isac Heingard på plats. Vi kommer att ha en del juniorer med som får testa på lite under säsongen och tanken är att de ska vara med lite redan nu för att få en inblick i hur Pelle och hans assisterande Jakub och Martin jobbar och vill ha det.

Vi ser med tillförsikt fram mot säsongen och hoppas att vi kan få bjuda ett mer välfyllt Hovet på bra hockey!

/ Daniel Söderberg

J-SEKTIONEN

Efter 7 veckors försäsongsträning ser vi nu fram emot lite sommarlov. Försäsongen har gett oss en bra grund inför kommande säsong med spel i både J20 och J18. Killarna som har deltagit har varit motiverade, och vi har sett en positiv utveckling på alla. Dessutom har vi även utsett årets ”Padel king”, Isac Heingard, i en rafflande padelturnering i fina Tyringe padelhall.

Som Söderberg skriver kommer även samarbetet med A-laget att fördjupas och ambitionen är att kunna lyfta upp fler juniorer till A-laget allteftersom.

/ Calle Persson

U-SEKTIONEN

Efter sommaren tar vi sats mot säsongen 23/24. Vi bygger då vidare på vår växande hockeyskola för både killar och tjejer som utgör grunden för Tyringe Hockeys framtid. Våra ungdomslag fortsätter att utvecklas tack vare alla våra fantastiska ledare! Flera av lagen är stora grupper vilket såklart bådar gott för framtiden. Flickorna spelade sina första matcher förra säsongen och utvecklingen kommer att fortsätta där kommande säsong. A-gruppen har kört på bra där man under sju veckor i vår har samkört sin fysträning tillsammans med juniorerna.

I uppstarten av säsongen 23/24 kommer vi ha att en bytardag den 9/8 där våra aktiva kan komplettera sin utrustning för kommande säsong, följt av kick off för ungdomslagen den 19-20/8.

/ Anders Rosenqvist & Henrik Rosqvist

Vi önskar er en härlig sommar – Vi ses till hösten alla blå och röda!

STÖTTA TYRINGE HOCKEY TILL NYA FRAMGÅNGAR – NU KRAFTSAMLAR VI: