Simon Ericsson ny marknadsansvarig

Tyringe Hockey kan meddela den glädjande nyheten att Simon Ericsson träder in i organisationen som ny marknadsansvarig!

Alla blå och röda tänker med värme tillbaka på Simon Ericssons bedrifter på isen såsom när han var med och spelade upp laget i Hockeyettan 14/15 eller när han vann interna poängligan som back 20/21.

Simon är en mycket uppskattad person vid sidan av isen precis som han var på den. Och istället för att prickskjuta in puckar från blå ska han alltså nu driva och utveckla klubbens marknadssida från kansliet med en tjänst på 50%. Simon som är utbildad account manager ser fram emot att jobba nära sporten och klubben i sitt hjärta.

– Det är med stor glädje jag tar mig an detta uppdrag. Även om hockeykarriären har tagit slut finns det ett brinnande intresse för sporten och Tyringe Hockey kvar. Därför känns denna möjlighet som en bra lösning fär jag får kombinera mitt hockeyintresse med min civila karriär. 

Nu när alla bitar är på plats ser Simon fram emot att kavla upp ärmarna och sätta igång arbetet.

– Jag ser fram emot att bygga starka och långsiktiga relationer med våra fantastiska partners och supportrar som brinner för klubben och bygden!

Ordförande Tobias Friberg ser stora möjligheter i arbetet med marknadssidan och relationerna med partners med Simon ombord i föreningen.

– Simon är ett bekant ansikte och en mycket uppskattad person att arbeta med där även hans tänk, kompetens och vision går hand i hand med styrelsens för hur vi ska säkra, stärka och utveckla de relationer vi har med våra partners, men även för föreningen i sin helhet. Vi är därför mycket glada över att få hälsa Simon varmt välkommen tillbaka till Tyringe Hockey!

Klubben vill samtidigt passa på att tacka tidigare marknadsansvarige Christopher Mårtensson för allt arbete och engagemang, även om han fortsatt kommer att hjälpa till på marknadssidan.

Kontakta Simon redan i dag för att utveckla ditt samarbete med Tyringe Hockey!