Robin Ericsson klar för 23/24!

Vi är glada att få presentera Robin Ericsson som nästa spelare in i lagbygget 23/24! Den unge forwarden går därmed in på sin tredje säsong i klubben.

Robin Ericsson är en av kvalhjältarna som spelade upp klubben i Hockeyettan säsongen 21/22. Sportchef Söderberg är nöjd över att Ericsson finns med i laget även över säsongen 23/24.

– Jag tycker att Robin är en jäkligt allround spelare som alltid kommer till ”jobbet”. Robin tog ytterligare kliv ifjol och kommer säkert att med den erfarenheten utvecklas ännu mer under kommande säsong. 

Precis som tidigare meddelat av sportchefen letar man efter en specifik profil på spelare till truppen. Något man enligt Söderberg ser klockrent i Robin Ericsson.

– Likt den profil av spelare vi söker är Robin en ung, lovande och seriös spelare som vill fortsätta att ta kliv med oss i Tyringe vilket vi är mycket glada för! 

Robin Ericsson blickar framåt mot säsongen 23/24. Foto: Henrik Eberlund

Den unge Röglefostrade Ericsson är glad över att kontraktet är signerat och ser fram emot sin tredje säsong i den blå och röda tröjan.

– Det känns riktigt bra! Jag har hunnit stadga mig lite i Tyringe och har byggt en bra relation med Pelle och Daniel så jag är taggad!

22-åringen har som sagt varit med på resan från Hockeytvåan till den tuffa comebacksäsongen i Hockeyettan med målet att klara kontraktet. Nu ska nästa kliv komma och laget ska utmana toppen ännu mer.

– Nu har vi visat att vi ska stanna i Hockeyettan, och jag tror att vi ska kunna utmana topplagen ännu mer nästa säsong!

Följ våra sociala medier för nyheter om lagbygget 23/24!

STÖTTA TYRINGE HOCKEY TILL NYA FRAMGÅNGAR – NU KRAFTSAMLAR VI: