Nyförvärv och lån klara!

Tyringe Hockey har nöjet att presentera ett nyförvärv till A-truppen. Det är forwarden Oscar Skiöld som ansluter till laget!

Oscar Skiöld med flera säsongers erfarenhet från Hockeyettan är alltså klar för klubben. Oscar har varit nere i Tyringe sedan söndags och har tränat med laget i veckan, och nu står det klart att han spelar med laget framöver.

– Vi har fått en bra känsla av Oscar och känner att han kommer att tillföra både med sina kunskaper på isen samt sin erfarenhet från spel på denna nivån, säger sportchef Daniel Söderberg.

Den 27-årige stockholmaren har Nynäshamns IF som moderklubb. Han var i Södertälje SK under junioråren, och har spelat collegehockey i USA. Som senior har har närmare 100 matcher i Hockeyettan och en produktion på 51 poäng.

Senast kommer han från spel i Örnsköldsvik föregående säsong, vilket gör att han kan behöva en liten startsträcka innan han är i full kapacitet.

– Han har ej spelat denna säsong så vi räknar med en startsträcka på någon vecka innan han är fullt igång. Vi hälsar Oscar varmt välkommen!

Förutom nyförvärvet har klubben även lånat in backen Gustav Broomé från Rögles J20. Han kommer att spela med laget i helgen.