Ny ordförande efter extrainsatt årsmöte

Under gårdagskvällen avhölls det extrainsatta årsmöte som styrelsen bjudit in alla medlemmar till. På agendan stod val av styrelseordförande, och till ny styrelseordförande valdes Tobias Friberg. Henrik Rosqvist valdes till vice ordförande.

Vi vill gratulera Tobias och Henrik till sina nya roller samt hälsa Tobias välkommen in i styrelsen! Tobias Friberg är en Tyringepåg som i stort sett hela sitt liv varit aktiv i föreningen på ett eller annat sätt. Nu går han vidare i föreningen som ny ordförande, en roll han är hedrad att axla:

– Jag är otroligt tacksam och hedrad över att ha fått förtroendet att axla rollen som styrelseordförande i Tyringe Hockey. I Tyringe har vi spelat ishockey sedan 1936 och vi har ett stort ansvar att föra arvet vidare till kommande generationer.

Som ny ordförande vill Tobias dels just vårda föreningen och föra den vidare, dels utveckla och föra den framåt!

– Min målsättning och förhoppning är att Styrelsen #Tillsammans med alla engagerade krafter i föreningen ska föra arvet vidare till de som kommer efter oss, samtidigt som vi utvecklar hela organisationen vidare mot nya mål – hela vägen ända fram!

Tobias är som sagt född och uppvuxen i Tyringe och har både spelat för klubben och varit ledare för ungdomar. Utöver sin nya roll som styrelseordförande är han i dagsläget just engagerad som tränare i TEAM-16 samt spetsar till föreningens veteranlag när tillfälle ges!

Henrik Rosqvist, vice ordförande till Tobias, är även han född och uppvuxen i Tyringe och har även han under i stort sett hela sitt liv varit aktiv i Tyringe Hockey som både spelare och ledare. Utöver sin nya roll som vice ordförande i styrelsen kommer han fortsätta arbeta på ungdomssidan tillsammans med Anders Rosenqvist. Henrik är dessutom engagerad som tränare i TEAM-16.

Styrelsen 23/24
  • Tobias Friberg / Styrelseordförande
  • Henrik Rosqvist / Vice ordförande / Ungdom
  • Anders Rosenqvist / Ungdom
  • Jörgen Persson / Ekonomi
  • Christopher Mårtensson / Marknad
  • Eva Hjelm / Policy och regelverk
  • Daniel Söderberg / Sportchef A-lag
  • Carl Persson / Junior