Norra Skåne sänder alla matcher

För prenumeranter kommer tidningen Norra Skåne att sända samtliga av Tyringe Hockeys matcher i Hockeyettan 2023/2024!

Den senaste rekryteringen vad gäller sändningsrättigheter för tidningen är Hockeyettan och kvalet till Hockeyallsvenskan. NSK kommer alltså att sända samtliga matcher för Tyringe Hockey under kommande säsong.

– Vi är glada över att kunna erbjuda våra prenumeranter samtliga KIK:s och Tyringes matcher i Hockeyettan den kommande säsongen. Det här är något som stärker vårt erbjudande ytterligare, säger Jörgen Svensson, Kristianstadsbladets och Norra Skånes chefredaktör.

Jens Israelsson, vd på Hockeyettan, är nöjd med det nya avtalet som gäller för säsongen 23/24, där nu alla lagen är med från start den här säsongen och sänder sina matcher. 

– Vi inledde vårt samarbete redan förra säsongen och vi har tillsammans jobbat hårt för att utveckla och utöka det, vilket vi nu har lyckats med. Nu når Hockeyettan ut såväl till den nationella som den lokala publiken, vilket är en kombination som passar vår liga perfekt, säger han.

Så visas Hockeyettan i vinter

Expressen: Visar alla kvalmatcher, såväl play off-matcher som kvalserien.

Lokala mediehus: Visar alla matcher med sitt lokala lag.

Hockeyettan Play: Visar alla matcher i såväl grundserien som kvalet.

Du kan börja beställa abonnemang hos Hockeyettan Play redan nu – och är du snabb kan du också spara in en slant här. Du får nämligen halva priset på första månaden vid tecknande av årsabonnemang innan 15 oktober – Samtidigt som du stöttar klubben ekonomiskt.

Använd kampanjkoden sasongsstart2023 när du ska göra ditt köp. Och glöm inte att välj Tyringe Hockey som ditt favoritlag i ligan!

Här är liten snabbguide:

1) Välja abonnemangsform under ”abonnemang” på Hockeyettan Play.

2) Logga in.

3) Välj favoritlag.

BESTÄLL DITT ABONNEMANG ↓