Noel Franzén och Peter Uddgren klara för 23/24!

Lagbygget har kommit långt när det gäller spelarna som ska göra det på isen och tränartrojkan som ska guida det hela. Nu är vi glada att även kunna presentera våra materialare 23/24: Noel Franzén och Peter Uddgren!

De får hela maskineriet att gå runt genom att serva, laga, fixa, och stötta. Därför är vi väldigt glada att ha Noel och Peter som en del av laget även kommande säsong.

Noel Franzén är trots sina 17 år en rutinerad materialare. Han har flera säsongers erfarenhet med sig in i kommande säsong – som han ser mycket fram emot.

– Det är grymt kul att få fortsatt förtroende av ledningen med Söderberg i spetsen. Alltid kul att få vara en del av klubben där man sprungit runt mellan lagen i hela sitt liv.

Precis som alltid kommer det bli en tuff serie i Hockeyettan Södra. Men Noel tror på den unga och hungriga truppen som klubben ställer på isen.

– Söderettan, som vanligt, är tuff men vi har en ung och hungrig trupp som ska göra allt vi kan för att alltid ta våra poäng.

Målet med kommande säsong för den unga materialaren är annars, som vanligt, att göra sitt bästa och därmed skapa de bästa förutsättningarna för spelarna som ska göra det på isen.

– Målet är att kunna ge alla i laget de bästa förutsättningarna inför varje dag för att de ska lyckas med det alla i omklädningsrummet är här för!

 

Noel Franzén står på Tyringes bänk även kommande säsong.

Precis som föregående säsong kommer den unge Franzén att ha sin något mer rutinerade vapendragare Peter Uddgren bredvid sig. Peter ’Uddis’ Uddgren ser även han mycket fram emot den stundande säsongen.

– Kul att få vara med ett år till i det här gänget. Man har ju varit med ett tag nu och det är så roligt och svårt att sluta. De får väl bära ut en från hallen när den tiden kommer. 

Just samarbetet med Noel är något som Uddgren värdesätter och han passar gärna på att berömma ynglingen.

– Vi är ju två stycken som jobbar ihop, och jag måste passa på att ge Noel ett stort beröm för den kunskap han har fast han inte hållit på i så många år och faktiskt är självlärd när det gäller det mesta.

Precis som kollegan Noel har Uddis en bra känsla inför säsongen 23/24. Just kontinuiteten är något som han framhåller som lovande.

– När det gäller kommande säsong har jag en god känsla av att det kan bli riktigt bra. En sak som ger förutsättningar för det är att vi fått behålla så många från förra säsongens trupp. Det ger en stabilitet och gör det lättare att slussa in nya spelare.

– Sen kan det samtidigt vara bra att vara lite underdog. Kan vi kanske jobba lite i lugn och ro kan vi säkert nå de mål vi vill. Vi besegrade faktiskt favoriten Nybro två gånger förra säsongen!

Uddis ser gärna ett mer välfyllt Tyrs Hov kommande säsong. Han lyfter fram hur viktig tillsammans-känslan är för laget och vill gärna skicka med en uppmaning till alla blå och röda.

– Jag hoppas att så många som möjligt tar sig ner till Hovet. Vi behöver det stödet så vi får se till att göra det tillsammans!

 

Peter Uddgren är klar för 23/24!

På måndag är den årliga traditionen med Ispremiär äntligen tillbaka hemma på Tyrs Hov. 18.00 börjar evenemanget – Passa på att hylla Noel och Peter och alla andra i truppen då! Läs mer om ispremiären HÄR!

STÖTTA TYRINGE HOCKEY TILL NYA FRAMGÅNGAR – NU KRAFTSAMLAR VI: