Melker Bergman klar för 23/24!

Vi är glada att få presentera Melker Bergman som nästa spelare in i lagbygget 23/24! Vår skridskoskicklige smålänning förblir Tyringe Hockey troget för tredje säsongen i rad.

Den långe backen med nyblivet Hockeyallsvenska Nybro som moderklubb växte stort förra säsongen. Sportchef Söderberg ser nu fram emot att få behålla en av sina mest stabila defensiva pjäser.

– Melker har visat prov på en bra speluppfattning med sitt skott som bästa vapen. Melker växte under förra säsongen fram som en våra stabilaste backar och utvecklas hela tiden!

Det finns enligt Söderberg ännu mer hockey att locka fram och hämta ur Bergman. Offensivt landade Melker på 12 poäng på 36 matcher – Nästa säsong ska nya kliv tas!

– I år tror och hoppas jag att han kommer ta ytterligare kliv och få visa sina offensiva kvaliteér ännu mer.

Melker ser fram mot ny säsong i Tyringetröjan. Foto: Henrik Eberlund

Huvudtränare Pelle Svensson är nöjd med att få behålla Melker även kommande säsong. Han menar också på att denna moderna back har framtiden för sig.

– Jag tycker att Melker längs vägen etablerade sig som en stabil Hockeyettan-back. Med sin fina skridskoåkning står han för ett modernt backspel och har fortfarande många år med sina bästa matcher framför sig. 

Följ våra sociala medier för nyheter om lagbygget 23/24!

STÖTTA TYRINGE HOCKEY TILL NYA FRAMGÅNGAR – NU KRAFTSAMLAR VI: