Max Kroon klar för 24/25!

Max Kroon och Tyringe Hockey är överens om en förlängning av samarbetet över säsongen 2024/2025! Den egna produkten som vuxit fram till en defensiv ledare förblir Tyringe Hockey trogen.

Max Kroon har vuxit fram till en stabil och pålitlig back i Hockeyettan som axlar ansvaret. Nu stannar han för att ta nya kliv i sin och föreningens utveckling!

– Det ska bli kul att fortsätta representera Tyringe. Har alltid känt en stolthet att spela i min moderklubb, det ska bli roligt att göra det ett år till och utvecklas under en ny tränare i Mats Lusth. Ska bli intressant att se vad nya tränaren kan göra och kul att träffa nya och gamla lagkamrater. Att vi tillsammans kan lyfta Tyringe hockey till högre nivåer!

Den unge backen lovar att göra allt i sin makt för att ta nya kliv och vinna hockeymatcher åt klubben. Men han uppmanar även alla blå och röda till att göra sitt på läktarna.

– Själv kan jag lova att alltid ge järnet på träningar och matcher för att vi ska dit. Hoppas på bra tryck på matcherna. Vi behöver allt stöd vi kan få, och det blir fan så mycket roligare att gå på hockey i Tyrs Hov!

Glöm inte att stödja lagbygget genom Supporterpengen! Klicka på länken nedan och donera till supporterpengen du med – enkelt och smidigt med Swish eller kort!