Mads Hanneborg klar för 24/25!

Mads Hanneborg och Tyringe Hockey är överens om en förlängning av samarbetet över säsongen 2024/2025! Vår hårdföre norrman förblir Tyringe Hockey troget för fjärde säsongen i rad.

Mads Hanneborg är en av kvalhjältarna som spelade upp klubben i Hockeyettan. Nu står det alltså klart att han stannar för sin fjärde säsong i den blå och röda tröjan. Under sin tid i klubben har Mads etablerat sig som en ordinarie på sex backar och fått mycket förtroende i olika spelformer. Under de senaste säsongerna har han fått beröm för det enkla och oömma spelet som adderar en viktig ingrediens i defensiven.

Den 23-årige norrmannen är nöjd över att ha skrivit på nytt kontrakt. Nu ser han fram emot att ta nya kliv både individuellt och kollektivt.

– Jag ser fram emot att ta nya kliv som spelare och framförallt som lag. Jag tror vi kan överraska många denna säsongen!

Glöm inte att stödja lagbygget genom Supporterpengen! Klicka på länken nedan och donera till supporterpengen du med – enkelt och smidigt med Swish eller kort!