Lyckat första organisationsmöte

I cafeterian på Tyrs Hov träffades igår eldsjälar som vill bygga föreningen vidare. Efter ett lyckat möte har olika arbetsgrupper börjat ta form!

Det var ett möte i positiv anda på Hovet. Flertalet personer som brinner för Tyringe Hockey hade tagit sig till cafeterian för att veta mer och se hur de kan bidra till föreningens utveckling.

Det bildades några grupper under mötet som kommer att ha olika fokus framöver. Bland annat sattes en evenemang- och mediagrupp ihop som ska jobba för att utveckla klubbens hemmamatcher och media. Även en arbetsgrupp bildades som kommer ansvara för att enklare arbete utförs som genererar intäkter till föreningen samt arbeta för att identifiera personer som är villiga med att hjälpa till med cafeterian och med marknad. Huvudtränare Pelle Svensson tittade även förbi och hälsade på en stund vilket visar på hur vi måste ta föreningen framåt tillsammans!

Arbetet med att förstärka Tyringe Hockeys organisation är nu igång! Missa inte vårt uppföljningsmöte måndagen den 12/6 kl 18 i cafeterian. Dit vill vi såklart ha fler ännu fler som kan bidra och bygga föreningen framåt!

Det finns fler sätt att stötta föreningens arbete framåt! – NU KRAFTSAMLAR VI: