Ludvig Jansson klar för 23/24!

Vi är glada att få presentera Ludvig Jansson som nästa spelare in i lagbygget 23/24! Kapten Jansson förblir Tyringe Hockey troget för tredje säsongen i rad.

Sportchef Söderberg skräder inte med orden när han beskriver hur viktig den Södertäljefostrade Ludvig Jansson är för lagbygget. 

– Vår kapten och förstacenter som varit grymt viktig och pålitlig under två säsonger nu. Jag sa när jag värvade honom för två år sedan att det är en av mina viktigaste värvningar och det håller jag fast vid!

Just Janssons förmåga att driva och leda laget gör denna kontraktsförlängning extra viktig enligt sportchefen.

– Ludde är en mycket kompetent spelare som driver vårt lag i rätt riktning. Mycket glad över att vi kunde förlänga med ytterligare en säsong, då det är en mycket viktig pusselbit i vårt lagbygge inför nästa säsong!

Ludvig Jansson ska leda laget på isen även säsongen 23/24!

Huvudtränare Pelle Svensson instämmer i Söderbergs beskrivning av kaptenen. Pelle lyfter just fram hur viktig Ludvig Jansson är både på och utanför isen.

– Jansson var under förra säsongen en av våra viktigaste och mest pålitliga spelare, både på is och i omklädningsrummet. Jag är helnöjd att han kommer att hålla ihop en kedja i anfallet som den stabila tvåvägscentrar som han är, men också att han med sitt ledarskap kommer att hålla ihop gruppen även bredvid isen. 

Följ våra sociala medier för nyheter om lagbygget 23/24!

STÖTTA TYRINGE HOCKEY TILL NYA FRAMGÅNGAR – NU KRAFTSAMLAR VI: