Kalle Andersson klar för 24/25!

Vi är glada att få presentera Kalle Andersson som nästa spelare in i lagbygget 24/25! Den store målvakten blir det sjätte nyförvärvet in i truppen kommande säsong.

Förste man in på målvaktssidan är alltså Kalle Andersson senast i Plymouth College i NCAA III i USA. Sportchef Söderberg är glad över att ha fått in en rejäl målvakt, 1,93 m och 93 kg med goda vitsord.

– Vi är mycket glada att få hit Kalle till nästa säsong! Det är en målvakt med mycket goda referenser som vi tror kommer prestera på en hög och jämn nivå hos oss. Kalle är en storväxt målvakt som även utvecklat det snabba spelet på de mindre rinkarna på andra sidan pölen, säger Söderberg.

Den 24-årige Stockholmaren blev denna säsong mästare som kapten för sitt Plymouth State College. Andersson var en starkt bidragande anledning till detta med imponerande 1,85 i GAA.

Nu ska målvakten istället imponera i Hockeyettan och Tyringe Hockey säsongen 24/25.

– Jag ser verkligen fram emot den kommande säsongen och att få representera Tyringe. Min inställning är att vinna och ge allt för laget. Det ska bli spännande att arbeta under den erfarne Mats Lusth. Tillsammans ska årets lag lyfta Tyringe till nya höjder!

Glöm inte att stödja lagbygget genom Supporterpengen! Klicka på länken nedan och donera till supporterpengen du med – enkelt och smidigt med Swish eller kort!