Inför Vimmerby och truppnyheter

Efter segerturnén förra helgen är det ikväll dags för ny bortamatch då serieledande Vimmerby står på schemat!

Datum: Onsdag 8 februari
Nedsläpp: 19.00
Arena: Vimmerby ishall, Vimmerby
WebbTV: HockeyettanPlay

Sportchef Daniel Söderberg inför nedsläpp:

– En tuff match idag mot serieledande Vimmerby på bortaplan. Dock har vi ett bra go i laget och allt att vinna så det kommer blir en härlig utmaning!

Vi ska försöka knipa några poäng för att sätta oss i en bra position inför de sista 4 omgångarna. Viktigt blir att få stopp i spelet i försvarszon ikväll och att inte låta dom få snurr vilket dom gärna vill och är bra på. Även kommer det bli viktigt att utnyttja powerplay när tillfälle ges för det. Laget kommer bli likt förra matchen, men då det är en del småskavanker så vi får se under dagen exakt hur vi väljer att formera femmorna

Söderberg om läget i truppen:

– Ivan Björkly Nordström har tyvärr valt att avsluta sitt kontrakt och flytta tillbaka till Sölvesborg. Tråkigt tycker vi då han bidrog med mycket energi och attityd men på grund av personliga skäl från Ivan fick det bli denna lösningen. Vidare har vi idag fått låna in Oliver Casselsten från Rögle samt Jonatan Blucher från Tingsryd inför denna match. Då vi har Wahldén avstängd efter tacklingen mot KRIF, samt en del sjukdomar under veckan behövde vi stärka upp på backsidan. Vi är mycket tacksamma att vi kunde hitta denna lösningen så snabbt.

Sponsormatchen 17/2:

– Jag vill även passa på att slå ett slag för vår sponsormatch nästa fredag. Gratis inträde tack vara sponsorer och privatpersoner som valt att stötta med kronor beroende på antal åskådare. Så ta med er släkt och vänner ner till Hovet nästa fredag, helt gratis och var med och bidrag till viktiga pengar in för klubben samt var delaktig att ge killarna ett grymt stöd på läktaren!

PRELIMINÄR LAGUPPSTÄLLNING

Didrik Jansson

Victor Carlsson

Backar

Melker Bergman Oliver Casselsten

Mads Hanneborg Meirs Moore

Isac Hedlund Max Kroon

Jonathan Blucher

Forwards

Jesper Ahlgren Ludvig Jansson Blomquist Heikki Harju

Hugo Wirell Isac Göransson Isac Bexdal

Axel Björnkvist Lucas Käkelä William Gustavsson

Simon Hedlund Robin Ericsson Milan Davidek

Albin Brännström Felix Franzén