Inför Rögle hemma

Första träningsmatchen hemma på Tyrs Hov inför säsongen 23/24! SHL-laget Rögles J20 kommer på besök denna tisdagskväll – Eftersom det är hemmapremiär för försäsongen bjuder vi på entrén. Välkomna!

Matias Laaksonen, på bilden, gjorde säsongens första mål senast. Nya mål från hans klubba ikväll tro? Eller vem tror du gör säsongens första mål på Hovet? Kom ner och se! Tänk på att inga större väskor tillåts i hallen och att mindre väskor visiteras med anledning av den av Säkerhetspolisen höjda terrorhotnivån.

Datum: Tisdag 29 augusti
Nedsläpp: 19.00
Arena: Tyrs Hov, Tyringe
Webb-TV: https://live.hockeyettan.se/

Huvudtränare Pelle Svensson inför nedsläpp:

Först matchen avklarad och det blev knapp förlust med 2-1 borta mot Halmstad…

– Ja, vi blev ju ganska överkörda de första 20 minuterna där jag tycker att Halmstad hade både en och två nivåer mer än oss. Men efterhand så kom vi in i matchtempot och jag tycker nog att vi har åtminstone några bra matchsekvenser att ta med oss hem. 

Inför matchen sa du att ni nu ska få konkreta saker att skruva på och jobba med. Känner du att så är fallet? Något du kan beskriva som du känner är en sådan sak?

– Ja verkligen, men inte i form av att vi checkade av dem. Snarare att vi fortfarande inte prioriterar vissa situationer vilket då blir tydligt och jobbigt för oss. 

Vad vill ni jobba med nu när Rögle J20 kommer på besök för första hemmamatchen på försäsongen? Vad vill ni få ut av den?

– Vi möter ju Sveriges bästa juniorlag i och med att de är regerande svenska mästare och det gäller att vi agerar på ett korrekt sätt i mittzon och försvarszon. Annars kommer det att bli jobbigt. 

Hur ställer vi upp laget?

– Dmytro har fortfarande inte fått sitt arbetstillstånd och står därför över även idag. I övrigt har vi alla med på båten, men med nya formationer och backpar. 

Preliminär laguppställning

Victor Carlsson 

Didrik Jansson

Backar

Samuel Tétreault Johan Höglund

Max Kroon Melker Bergman

Simon Sundqvist Elias Svensson Dervall

Mads Hanneborg

Forwards

Heikki Harju Ludvig Jansson Henrik Hallberg

Marcus Molin Axel Björnkvist Liam Blomqivst

Milan Davídek Hugo Persson Matias Laaksonen

Isac Bexdal Robin Ericsson Hugo Nilsson

Indisponibel

Dmytro Danylenko