Inför Halmstad borta

Första träningsmatchen inför säsongen 23/24! A-laget beger sig till västkusten för möte mot Halmstad Hammers i denna försäsongspremiär.

Datum: Fredag 25 augusti
Nedsläpp: 19.00
Arena: Halmstad arena, Halmstad
Webb-TV: https://live.hockeyettan.se/

Huvudtränare Pelle Svensson inför nedsläpp:

Hur ser du på säsongens första träningsmatch?

– Kul att vi är igång ordentligt igen nu när matcherna ska avverkas, fram till nu det ju bara varit en hel del träningspass. Jag är ganska övertygad om att det är väldigt efterlängtat av alla som tillhör laget.

Vad vill ni få ut av den?

– Som vanligt kan man kanske inte förvänta sig några välspelade matcher så här på försäsongen, men jag tycker de är värdefulla ändå. Det handlar främst om att få syn på konkreta brister att rätta till och jobba med framåt. Att på något sätt få något konkret att ta på och ta med sin in i kommande träningar att jobba med. Sedan har vi dels några som ska slå sig in i laget medan andra kommer få möjlighet att positionera sig i olika spelformer, vilket jag tänker borde vara en bra morot och inspiration individuellt.

Hur ställer vi upp laget?

– Vi har alla med utom Dmytro vars arbetstillstånd ännu inte är i ordning. Det gör att vi kommer att gå med alla spelare och fördela ut speltiden.

Preliminär laguppställning

Victor Carlsson 

Didrik Jansson

Backar

Samuel Tétreault Johan Höglund

Max Kroon Melker Bergman

Simon Sundqvist Elias Svensson Dervall

Mads Hanneborg

Forwards

Heikki Harju Ludvig Jansson Hugo Nilsson

Marcus Molin Axel Björnkvist Liam Blomqivst

Milan Davídek Hugo Persson Matias Laaksonen

Isac Bexdal Robin Ericsson Henrik Hallberg