Inför Borås borta

Säsongens sista match! I eftermiddag är det bortamatch mot Borås HC i vad som är säsongsavslutningen för A-laget.

Datum: Söndag 26 februari
Nedsläpp: 16.00
Arena: Borås ishall, Borås
WebbTV: HockeyettanPlay

Huvudtränare Pelle Svensson inför säsongsavslutningen:

Hur går tankarna inför säsongsavslutningen?

Som jag sade före matchen mot Mörrum så är det tråkigt att vi inte har något att spela för. Jag tycker ändå att vi ska vara mer glada för att vi satt oss och klubben i den situationen vi är nu, nämligen att vi har full koll på serietillhörighet till nästa år. Det ger klubben en bättre resa in i HockeyEttan till nästa säsong med tanke på att det är några månaders försprång jämfört med förra året. 

Hur ska vi ge Borås en match och vinna?

Vi är medvetna om att vi kommer från en bortamatch i Mörrum där vi var steget efter mest hela tiden. Det är ju ingen enkel sak att trolla med adrenalinet då man är i ingenmansland, samtidigt som Mörrum i princip spelar för klubbens existens. 

Vi vill ändå komma ut i Borås på ett bättre sätt än senast, väl medvetna om att de spelar för en playoffplats. Disciplinen blir viktig, att vi håller oss ifrån utvisningsbåset och att vi inte ger bort vissa ytor ute på banan där vi är sårbara. 

Hur ställer vi upp laget?

Inte riktigt klart ännu. 

Klart är att Axel och Heikki inte spelar på grund av skada. Vi saknar också junioren Isac Heingard som varit med de senaste matcherna och gjort det bra. 

Victor står, i övrigt får vi se hur vi formerar våra femmor.