Inför Alvesta hemma

Serien vänder! Vi har mött alla lagen en gång nu, vilket innebär att vi i eftermiddag tar emot Alvesta SK hemma på Tyrs Hov!

Vi har fyllt på Supporterartiklarna i shopen i cafeterian med nya halsdukar mössor och replikamatchtröjor! Spana in det nya utbudet och shoppa! I eftermiddag är det också Tacobuffé för de som förbokat. Glöm inte heller pregame i TSOS-rummet på Riviera i Tyringe. Alla som ska till Hovet har 20% på maten!

Tänk på att inga väskor tillåts i hallen med anledning av den av Säkerhetspolisen höjda terrorhotnivån.

Datum: Söndag 5 november
Nedsläpp: 16.00
Inträde: 100-140 kr
Arena: Tyrs Hov, Tyringe

Biljetter: Tickster.com
Webb-TV: https://live.hockeyettan.se/

Huvudtränare Pelle Svensson inför matchen:

I premiären blev det inga poäng trots en del farliga chanser. Hur ska vi ta 3 poäng mot Alvesta denna gång?

Ja, vi har ju revansch att gå för idag och det är en utmaning som vi gärna tar oss an. Alvesta har gjort en fin första del av höstserien och med sina fyra vinster så visar de att det kommer att bli en tuff utmaning idag. 

Någonstans tycker jag ändå att vi har varit på rätt väg de senaste matcherna förutom senast mot Vimmerby, men där vi saknat det ”sista lilla” för att få vår första vinst. Idag ska vi försöka göra samma sak hela distansen ut. 

Vi har mött alla lagen 1 gång nu. Hur går tankarna inför andra omgången av serien?

Det är ju inget att hymla om att vi inte är nöjda med att ha kammat noll i vinstkolumnen, men jag tycker att vi flyttar fram och gör mer rätt saker efterhand. 

Att vi behöver göra fler än 13 mål på 9 matcher är ju såklart en stor anledning till att vi är i den situationen där vi är. Strategier i att tillbringa mer tid i anfallszon är det vi jobbar med mest i laget inför de resterande 9 matcherna.

Men jag tycker att vi har en fin känsla i gruppen, alla vill framåt och vi tror verkligen på det vi gör så jag ser fram emot andra halvan av serien. 

Hur ställer vi upp laget?

Vi gör inga större förändringar, klart är däremot att Milan Davidek ska spela sin första match vilket kommer att ge oss lite mer konkurrens bland forwards.

Preliminär laguppställning

Victor Carlsson

Didrik Jansson

Backar

Simon Sundqvist Mads Hanneborg

Elias Svensson Dervall Johan Höglund

Melker Bergman Max Kroon

Sam Tétreault

Forwards

Heikki Harju Ludvig Jansson Henrik Hallberg

Robin Ericsson Axel Björnkvist Marcus Molin

Liam Blomqvist Hugo Persson Matias Laaksonen

Hugo Nilsson Oscar Skiöld Isac Bexdal

Milan Davídek