Hugo Nilsson klar för 23/24!

Vi är glada att få presentera Hugo Nilsson som nästa spelare in i lagbygget 23/24! Den unge Kristianstadpågen som anslöt sent förra säsongen förblir Tyringe trogen kommande säsong.

Sportchef Söderberg har tidigare varit inne på att man söker en viss profil i rekryteringen till truppen – ung, lovande och framåt. Punkter som Hugo Nilsson tickar av.

– Hugo är en ung lovande spelare som förra säsongen gjorde sin första säsong i seniorhockeyn och gjorde det bra!

Söderberg lyfter fram hur välskolad Hugo är genom Malmös och Karlskronas juniorprogram. Rutinen från förra säsongen och en sommarträning till i kroppen ska göra 21-åringen ta nästa kliv.

– Hugo har gått ungdoms- och juniorleden i Malmö Redhawks för att sedan spela J20 nationell med Karlskrona. Ifjol startade han säsongen i Sölvesborg för att sedan komma till oss precis innan deadline. Hugo hade fina intentioner och med ytterligare en ordentlig sommarträning i kroppen tror vi att han är redo att ta ytterligare kliv hos oss!

Hugo Nilsson själv är glad att det korta inhoppet i slutet på förra säsongen nu förlängs även kommande säsong!

– Klubben vill framåt och det ska bli superkul att vara en del av den resan. Jag ser fram emot att spela i den blå tröjan inför alla supportrar nästa säsong!

Just att komma in i ett lag i sluttampen av en säsong kanske inte är det lättaste. Men för den unge forwarden var det inga problem utan snarare gick det så bra att båda parter fick mersmak.

– När jag fick samtal under slutskedet av förra säsongen om att Tyringe ville testa mig fanns det inget att fundera på. Jag trivdes väldigt bra i klubben och i laget under den korta tiden det blev.

Följ våra sociala medier för nyheter om lagbygget 23/24!

STÖTTA TYRINGE HOCKEY TILL NYA FRAMGÅNGAR – NU KRAFTSAMLAR VI: