Erik Burwall klar för 24/25!

Vi är glada att få presentera Erik Burwall som nästa spelare in i lagbygget 24/25! Den spännande backen blir det andra nyförvärvet in i truppen kommande säsong.

Erik Burwall är dock inte okänd på Tyrs Hov. Och Tyrs Hov är inte okänt för Erik. Flera av sina säsonger som U-spelare spenderade han nämligen i Tyringe Hockey ungdomssektion, dessutom var han föregående säsong inlånad 5 matcher från Växjö Lakers J20. Nu är dock Erik Burwall, med Frosta som moderklubb, tillbaka i Tyringe på permanent basis. Något huvudpersonen själv ser mycket fram emot.

– Känslan är bra! Det känns som att det finns en bra plan på hur framtiden ska se ut, och det ska bli kul att vara med på den resan.

Burwall, född -04, kommer alltså senast från Växjö J20 och SM-slutspelet där laget åkte ut i kvartsfinalen mot Frölunda. Den unge backen ska nu ta klivet upp i seniorhockeyn och hoppas att kunna utvecklas i den miljö som Tyringe Hockey och Mats Lusth erbjuder.

– För egen del vill jag ta stora kliv framåt, och detta känns som en bra miljö att göra det i. Med Lusth som tränare med mycket rutin och erfarenhet av att plocka fram många bra produkter. Som lag hoppas jag att vi ska vara med och slåss om en topp-5 placering innan jul.

Avslutningsvis uppmanar hemvändaren Burwall alla blå och röda att möta upp på läktaren när det drar ihop sig igen till hösten.

– Kom ner till hallen och stötta! Jag tror på att vi kommer lira en rolig hockey och stödet på läktaren hjälper verkligen!

Glöm inte att stödja lagbygget genom Supporterpengen! Klicka på länken nedan och donera till supporterpengen du med – enkelt och smidigt med Swish eller kort!