Didrik Jansson klar för 23/24!

Vi är glada att få presentera Didrik Jansson som nästa spelare in i lagbygget 23/24! Den reslige målvakten återvänder alltså till Tyrs Hov för kommande säsong.

Sportchef Söderberg ser ett stort värde i att Didrik återvänder till klubben från sin sejour i Troja i slutet på förra säsongen och förlänger kontraktet.

– Det känns mycket bra att ha kvar Didrik som sista utpost även i år, och jag tror att han har ännu mer utveckling i sig! Det är en målvakt för de högre serierna så småningom.

Under vårserien växte laget och sportchefen lyfter fram Didrik som en av de stora anledningarna till detta. Didrik gjorde det även så pass bra att Troja som sagt plockade in honom vid deadline för att stärka upp sitt lag i jakten på Hockeyallsvenskan.

– Didrik växte mycket ifjol och hans stabila spel var en av delarna som gjorde att vi tog kliv som lag under vårserien!

Didrik Jansson jublar efter segern mot Nybro. Foto: Henrik Eberlund

Den unge målvakten, född -00, ser själv fram emot att återigen få bära Tyringetröjan på isen och är ordentligt taggad för säsongen 23/24.

– Det ska bli grymt kul att få dra på sig den blå och röda tröjan en säsong till! Jag är sjukt laddad för en ny säsong och ser fram emot att få åka in på Hovet igen.

Jansson vänder tillbaka till Tyringe Hockey för att få möjlighet att utveckla det laget hade på gång på isen förra säsongen – nu ska nya segrar tas!

– Det känns riktigt bra att kunna bygga vidare på säsongen vi hade ifjol. Nu kör vi!

Följ våra sociala medier för nyheter om lagbygget 23/24!

STÖTTA TYRINGE HOCKEY TILL NYA FRAMGÅNGAR – NU KRAFTSAMLAR VI: