Bli juniorspelare i Tyringe Hockey

Vill du vara med på vår resa till J18 Division 1 och är född 2006-2008? Då är du välkommen till oss torsdagen 29/12. 

18:45-19:00 Ni hälsas välkomna och får kort info.

19:45-20:50 Ispass

21:00-21:10 Summering

Skicka ett mail till Tyringe.junior@gmail.com med namn och position om Ni kommer!

VILL DU BLI JUNIOR I TYRINGE?

Är du född 2008-2006 och är nyfiken på vad Tyringe Hockey kan erbjuda dig i din hockeykarriär?

Tyringe Hockey har sedan 1936 bedrivit Hockey verksamhet med framgång, som en av de största föreningarna i södra Sverige har vi skapat möjligheten för många ungdomar att utöva sin idrott upp till seniornivå.

Med Tyrs Hov som huvudanläggning har vi bra förutsättningar för både isträning och fysträning. På Tyrs Hov har juniorerna sitt eget omklädningsrum där varje spelare har sin egen sittplats. Vi har även möjlighet att träna på Österås i Hässleholm med bara 10-15 min bilfärd emellan. I anslutning till Tyrs Hov har vi även tillgång till Tyrehallen samt motionsslingor i olika längder.

HUR SER EN VECKA UT?

3-4 ispass på kvällarna som alltid kombineras med fys/teori, väljer man att kombinera sin ishockey med en LIU utbildning så kommer man att utöver sina träningar på kvällen även träna 2st ispass på morgonen, på Tyrs Hov. Efter träningen erbjuder föreningen frukost innan skolan börjar.

HÄSSLEHOLMS GYMNASIUM, LIU, LOKALT GODKÄND IDROTTSUTBILDNING

För många ungdomar är idrott en viktig del av livet. För en del är idrottande ett sätt att träffa kompisar under olika former av fysisk aktivitet. För andra är det en livsstil där vardagen kantas av träningar, resor och tävlingar. För oss är det viktigt att våra elever erbjuds en möjlighet att idrotta och läsa idrottskurser på skoltid. Vi tycker att det finns ett värde i att lära sig kombinera idrottande med gymnasiestudier oavsett vilken nivå man befinner sig på. Vi erbjuder följande olika möjligheter:

Skolan anordnar i dagsläget LIU fotboll, padel och ishockey inom ramen för det individuella valet i årskurs 2 och 3 och de kurser du väljer är Idrott och Hälsa 1-2 Specialisering. För LIU gäller att idrottspassen genomförs under ledning av en grenspecifik tränare.

På det individuella valet, som du väljer inför årskurs 2 och 3, har du möjlighet att läsa kurserna Idrott och Hälsa 1 och 2 Specialisering. Dessa kurser riktas till dig som tränar aktivt på din fritid. Vi arbetar i kurserna främst med att du ska utveckla dina fysiska kvaliteter i din valda idrott. På ett av passen arbetar ni tillsammans oavsett vald idrott med idrottslärare. Det andra passet inriktas huvudsakligen mot din valda idrott. Om flera elever har samma idrott arbetar vi för att dessa elever ska få träna sin idrott med grenspecifik tränare. I annat fall arbetar ni tillsammans med idrottslärare under båda passen.