Angående Deadline Day

Kära supportar, medlemmar och samarbetspartners!

Då vi, likt många andra, har haft en tuff säsong ekonomiskt med minskade publikintäkter samt stora ökade kostnader i form av framför allt resor och material så kommer vi ta tillfället i akt att spara en del pengar genom att släppa någon av våra spelare när vi nu anser att Hockeyettan-kontraktet är säkrat.

Vi försökte göra en rimlig budget inför säsongen men det som skett i vår omvärld senaste tiden med stora kostnadsökningar har gjort att den tyvärr inte har stämt. Vi har tyvärr också sett en minskad publik trots kanske en av de sportsligt bästa säsongerna på över 20 år. Detta kan bero på många saker såsom TV-sändningar som blivit bättre och bättre samt följdpåverkan av senaste årens Covid-restriktioner. Oavsett anledning har det såklart påverkat oss rent ekonomiskt.

Samtidigt vill jag passa på att tacka den publik som varit på Tyrs Hov samt våra mycket viktiga samarbetspartners som till stor glädje har gått i motsatt riktning och blivit fler och fler – HÄRLIGT!!

Avslutningsvis hoppas jag på er förståelse i detta, att vi prioriterar ekonomin i första hand för att bygga för framtiden. Med detta sagt hoppas jag att så många som möjligt kommer ner och stöttar samt tackar laget i vad som kanske är säsongens sista hemmamatch nu på fredag! Tänk på att det är gratis inträde så ta med alla nära och kära så vi kan få en härlig avslutning på säsongen i vårt kära Tyrs Hov !

Tack för att ni tog er tid!

Sportchef Daniel Söderberg