Algot Blomdahl Arnoldsson klar för 24/25!

Vi är glada att få presentera Algot Blomdahl Arnoldsson som nästa spelare in i lagbygget 24/25! Den spelskicklige centern blir det tredje nyförvärvet in i truppen kommande säsong.

Algot är inte en helt ny bekantskap för klubben eller supportrarna. Han var nämligen inlånad från Hockeyallsvenska Tingsryd AIF under föregående säsong. I TAIF:s J20 var centern förra säsongen poängbäst med 53 poäng på 36 matcher vilket bland annat gjorde att han fick chansen i det Hockeyallsvenska a-laget i 16 matcher. 

Nästa säsong blir det däremot Hockeyettan och Tyringe Hockey för den Kristianstadbördige Blomdahl Arnoldsson. Den unge centern, född -04, trivdes så pass bra den tiden han hade i klubben 23/24 att han nu blir en permanent del av laget.

– Det känns grymt kul att ha kritat på för Tyringe för kommande säsong! Jag trivdes grymt bra under låneperioden förra säsongen och det känns som att klubben har något bra på gång.

Efter en tung säsong för A-laget hoppas nu Algot tillsammans med laget kunna ge tillbaka i form av bättre resultat på isen.

– Nu ska vi som lag växla upp och ge Tyringesupportrarna resultaten som de förtjänas!

Glöm inte att stödja lagbygget genom Supporterpengen! Klicka på länken nedan och donera till supporterpengen du med – enkelt och smidigt med Swish eller kort!