Inför Mörrum borta

Grundseriens två sista matcher ska spelas denna vecka. På fredag tar vi emot Troja på hemmais, men ikväll är det Mörrum borta som står på schemat!

Datum: Onsdag 7 december
Nedsläpp: 19.00
Arena: Jössarinken, Mörrum
WebbTV: HockeyettanPlay

Vi jobbar vidare och jag är väldigt glad över att vi har en skön geist i laget och tryck på träningarna

Huvudtränare Pelle Svensson inför nedsläpp:

Nu återstår endast 2 matcher av grundserien och båda spelas denna vecka. Först ut är bortamöte mot Mörrum. Mörrum är ett lag vi slagit 2 gånger tidigare i år!

– Ja, det har vi!  Det har någonstans blivit klart att det är några lag som inte riktigt räcker till, där är både vi och Mörrum inblandade.  

Hur ska vi upprepa denna bedrift imorgon?

– När vi slog dem senast så var det en del flax där jag tycker att Mörrum gjorde en ganska bra match. Därefter har båda lagen haft svårt att plocka poäng så det är ganska stukade lag som möts ikväll. 

Jag tror båda lagen vill göra en fin avslutningsvecka med bra prestationer att ta med sig till en fortsättningsserie. Där blir det ju till att börja på nytt och då vill man ha med sig sköna vibbar om bra spel och prestationer med bra moment. 

Hur ställer vi upp laget? Göransson fortsätter hos oss?

– Göransson är sjuk, men däremot får vi tillbaka några ansikten som varit borta. Dels är Jonas Bröndberg helt återställd från sin skada och spelar med oss ikväll. Dessutom är Hugo Wirell också helt återställd och finns med i kvällens trupp. Det gör att vi för första gången på ett tag kan ställa en lite maffigare trupp på benen i och med att då Milan Davidek också deltog senast mot Kalmar.

För lagets del gör det väldigt mycket. Vi har varit väldigt tunt på träningarna vilket såklart inte är hållbart i längden. Att få mer tryck i träningarna och mer konkurrens i laget kommer att vara viktigt för oss i vår.

Preliminär laguppställning

Victor Carlsson

Didrik Jansson

Backar

Melker Bergman Viktor Wahldén

Isak Renemark Meirs Moore

Isac Hedlund Max Kroon

Mads Hanneborg Jonas Bröndberg

Forwards

Jesper Ahlgren Ludvig Jansson Heikki Harju

Axel Björnkvist Adam Ingvarsson Simon Hedlund

Isac Bexdal Felix Franzén Robin Ericsson

Albin Brännström Milan Davídek Hugo Wirell

Indisponibla: Isac Göransson