Inför KRIF hemma

Idag spelar Tyringe sista seriematchen när KRIF kommer besök i Tyrs Hov. KRIF ligger platsen före i tabellen med 20 inspelade poäng.

Rahm inför

Idag avslutas serien och på onsdag börjar allvaret. Bägge dessa matcher kommer bli mot Kallinge.

Vi förlorade senast borta i Tranås. Vi gör en bra bortamatch och skapar massa med chanser men får ingen utdelning. Sista perioden för vi långa stunder men Tranås gör 3-2 med 12 minuter kvar. Vi jagar och trycker på för en kvittering men lyckas inte peta in den.

Thurn Data & Systemkonsult

Hur dagens match blir får vi se. Vi har sagt vi ska gå ut och lira den som en helt vanlig match. Ha inställning och viljan på plats direkt från start. Fokus på att ta bort Kallinges långa spelvändningar som vi hade svårt med senast. Gäller att hitta en bra känsla i PK och PP.

Vi byter målvakt och Strazz står idag. Sedan har vi lite små skador som gör att några killar vilar och andra får chansen. Tyvärr så blev Bex skadad senaste matchen och missar resten av säsongen

Nu kör vi!

/Magnus Rahm

Dela med andra