Inför Halmstad borta

Tyringe åker idag till Halmstad för match mot serieledarna. Halmstad har vunnit fem matcher, spelat en avgjord och bara förlorat en match.

Rahm inför

12 matcher och 36 poäng kvar att spela om. Nu gäller det att vi börjar vinna och klättra uppåt i tabellen. En bra start på detta vore att slå favoriten Halmstad borta. Alla nya killarna är med och spelar idag. Detta hoppas vi ska bidra till att alla killar höjer sig.

Vi har tittat denna vecka på vad vi måste göra bättre för att vinna matcherna istället för att förlora hedersamma förluster. Det blir ett litet slitet uttryck men vi måste tävla mer, vinna mer kamper över hela banan. Vi ska börja spela enklare och snabbare. Vi är i ett läge där det inte ska krånglar till. Så vi hoppas få se detta idag att vi gör det jobbig för Halmstad över hela banan. Vi har också haft fokus på att förbättra PP och PK. Kommer bli avgörande i tighta matcher.

#tillsammans

/Magnus Rahm

Text & Reklam
Dela med andra