Inför; Vimmerby hemma

I eftermiddag kl. 16.00 är det åter dags för hemmamatch igen då småländska Vimmerby kommer på besök. Vimmerby som är lite i samma sits som Dalen, där dem jagar en plats i Allettan men har halkat efter på slutet. På dem fem senaste matcherna har Vimmerby plockat 6 poäng, gjort 9 mål framåt och släppt in 15.

Detta gör matchen oerhört viktig för motståndarna och all press ligger på dem. För Tyringes del är detta ännu en bra match att fortsätta gnugga på spelet med puck.

De två senaste matcherna har Tyringe plockat två poäng som kunde varit sex med lite medstuds. Kan Tyringe upprepa spelet dem hade mot Nybro hemma så är det läge för första segern i Tyrs Hov för säsongen.

Stoby Stoby
Text & Reklam
Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB
Dela med andra
  •  
  •  
  •