Inför Kalmar hemma

Imorgon är det dags för en gammal publikfavorit att återvända till Tyrs Hov när Kim Runermark och hans Kalmar HC kommer på besök. Kalmar, som ligger precis under allettanstrecket, har de tre senaste matcherna vunnit en och förlorat två, varav en på straffar.

Första poängen hemma

En nyckel till poäng är att Joakim Strandberg och Oliver Tornerefelt håller sin höga nivå och jobbar tight med försvaret. Att välja vem som startar i målet kräver fingertoppskänsla för dagen. I de två senaste matcherna dem startat, så snittar Jocke 92,24 % och Tornet 94,10 %.

En annan nyckel är att Tyringe får igång sitt powerplay. För i denna disciplin är målproduktionen mager med 12,5 % effektivitet. Med andra ord så krävs det åtta numerära överlägen för ett mål.

Samtidigt är Tyringe det lag som spelat minst tid i PP vilket gör att Tyringe endast hittat rätt tre gånger totalt.

Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad
Text & Reklam

Tyringe lånar spelare från Rögle

Oliver Celec spelare inte imorgon och det det är osäkert huruvida Zeke Back kan spela. Tyvärr saknas även Filip Jannerstig på grund av sjukdom.

Tyringe löser detta genom att låna in spelare från Rögles J20 Superelit.

– Vi har haft samtal med Malmö Redhawks J20 under hösten men då de har haft en del skador och inte kunnat hjälpa till så har vi tagit kontakt med Rögle BK och Daniel Glimmenvall, säger Jocke Andersson.

– Och dem vill gärna hjälpa till och möjligheten till samarbete. Något vi är tacksamma för i nuläget.

Vilka spelare är det du får tillgång till?

– Just nu är det inte helt klart vilka spelare det blir, så där får jag återkomma under morgondagen.

Dela med andra
  •  
  •  
  •