Blandade resultat för juniorerna

Ny helg avklarad och därmed nya matcher spelade för våra juniorlag! Denna vecka bjöd på blandade resultat då J20 vann medan J18 förlorade.

J20 fick 3 poäng med sig i veckan

J20 har spelat två matcher sen förra veckans rapport. En förlust i tisdags mot serieledande Trelleborg med 3-0 på bortaplan.

Trelleborg tog ledningen i andra perioden och Tyringe lyckades aldrig jaga ifatt. Utan fick istället se Trelleborg dubbla sin ledning, innan 0-3 kom i tom bur, efter att coach Peltonen plockat ut Jonathan Kronholm från kassen och satsat på en extra utespelare för en reducering.

Bättre gick det i lördags när Tyringe på bortaplan slog Limhamn med 5-3. Stor segerorganisatör var Albin Brännström som gjorde 4 av målen och passade fram till de femte.

Tyringe tog ledningen genom Alfons Paulsson på assist av Brännström innan lagen följdes åt till 3-3. Därefter tog Albin Brännström och gjorde sitt tredje och fjärde mål fram till slutresultatet 5-3 i Tyringes favör.

J20 parkerar på en tredje plats i en haltande tabell. De två första platserna ger spel i Juniorettan efter jul.

J18 förlorade i slaget om tabelltoppen

J18 spelade söndag mot serieledande Lund på hemmaplan och förlorade med 1-3. Efter två mållösa perioder hände allt i den tredje.

Lund tog ledningen på straffslag efter 12.17 sekunder in innan Isaac Heingard kunde kvittera dryga fyra minuter senare. Med mindre än två minuter kvar av serien gjorde sen Lund 2-1 och också 3-1 i tom bur.

Lund leder serien jagat av Tyringe på andra plats men även har har vi en haltande tabell.