Tillsammans till Alltvåan

Tillsammans fyller vi Hovet! A-laget kämpar på isen för att säkra en topp 3-placering och därmed knipa platsen till Alltvåan. Nu vill vi ha er hjälp att göra det! Därför sänker vi biljettpriset på ståplats till 50 kronor resterande hemmamatcher 2021.

Vi vet alla vilket tryck vi tillsammans kan skapa i vår hemmaborg – nu är det dags att göra just det för att stötta laget till en stark avslutning på grundserien. Det är ett riktigt getingbo i toppen av tabellen där fyra lag gör upp om de tre placeringarna som ger ett avancemang till Alltvåan.

För att få så många blå och röda som möjligt till Tyrs Hov för att bära laget till segrar sänker vi alltså priset på ståplats till 50 kronor mot HA74 (10/12) och Sölvesborg (18/12).

Du kan köpa din biljett redan idag HÄR! för att visa ditt stöd och hjälpa till att tillsammans skapa stämning på Hovet!

Dela med andra