Inför Ha74 borta

En tuff bortamatch väntar denna onsdag då bussen går norrut upp i Småland och Sävsjö för bortamöte med Ha74. En motståndare med 10 raka segrar – något vi ska sätta stopp för!

Datum: Onsdag 24 november
Nedsläpp: 19.00
Arena: Sävsjö ishall, Sävsjö
Webb-TV: Staylive

Huvudtränare Magnus Rahms tankar inför matchen:

HA74 står för motståndet, och de har radat upp 10 raka segrar efter vi slog dem i sudden på Hovet! Så de är i riktigt bra form.

Vi kommer från en torsk mot Sölvesborg. En match vi slarvar bort i andra perioden och sedan får vi jaga men orkar inte riktigt hela vägen med en lite för kort bänk. Vi jagar revansch på oss själva, vi måste vara lite bättre och sätta oss själv i förarsätet imorgon. Ha74 vill såklart annorlunda och kommer göra det svårt för oss. Blir en mer strukturerad matchbild gentemot de vi är vana vid.

Vi har haft 2 bra träningar samt tittat på dem på video och känner oss väl förberedda. Vi stärker upp truppen imorgon med Fredrik Lindblom från Glimma. En rutinerad herre som känner flera killar i laget. Med Melker avstängd och mycket matcher på kort tid nu är det tillskottet välkommet.

T.J. Sneath gör comeback. Han fick tyvärr avbryta träningen igår för att åka och sy men han är spelklar. Vad det gäller skadade spelare så räknar vi med Bexdal i spel till helgen eller nästa vecka. Med Victor Carlsson gäller samma. Ahlgren är nog 1-2 veckor bort.

Lets get ready to rumble!

Preliminär laguppställning

Andrew Masters (junior)

Backar

Viktor Wahldén, Tommy Parran, Josh Villaflor, Fredrik Lindblom, Isac Hedlund, Mads Hanneborg.

Forwards

Fredrik Hansson, Kim Runermark, Ludvig Jansson, Felix Franzén, Emil Ekholm, Robin Ericsson, T.J. Sneath, Filip Jannerstig, Albin Brännström, Harry Nilsson, Herman Samevik.

Indisponibla

Victor Carlsson, Isac Bexdal, Melker Bergman och Jesper Ahlgren.

Dela med andra